Tilmelding

Deltag i årets Masseeksperiment

Her kan du tilmelde din klasse, dit hold, din skole eller din kommune til årets Masseeksperiment. Såfremt du skal tilmelde mange klasser fra den samme skole, kan du med fordel klikke af i ‘gem oplysninger’. Så overfører formularen de oplysninger, du lige har registreret for skolen.

Det er gratis at deltage i Masseeksperiment, og det er muligt for både enkelte klasser, flere klasser, hele skoler eller alle skoler i kommunen at deltage. Deltagelse er ligeledes muligt for ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser.

Det er obligatorisk at gennemføre eksperimentet, dog kan I afmelde frem til den 1. juli 2021.

Det er egentlig lokaler du tilmelder

Det er vigtigt, at du tilmelder en klasse eller et hold elever pr. lokale, I gerne vil have med i undersøgelsen. Og de elever der tilmeldes, skal være elever der normalt benytter det lokale. Det præcise antal elever er ikke afgørende, det kan godt være et cirkatal (da elever jo kan komme til eller stoppe).

Det er ligeledes vigtigt, at der tilmeldes en kontaktperson for hver af disse tilmeldinger. Det er kontaktpersonen som får tilsendt kittet og mails med jeres deltager ID og links til koncentrations- og trivselstest, der følger de elever der normalt opholder sig i det tilmeldte lokale.

astra girl

Tilmelding 2021

Anonym deltagelse

Ingen skoler nævnes ved navn, og eleverne deltager anonymt. 

Jeres skoles data vil blive en del af de samlede data og en del af resultaterne for undersøgelsen. Det skal dog understreges, at eleverne deltager anonymt i begge test, og ingen skoler bliver nævnt ved navn i resultatrapporten.

Som deltagende skole har I mulighed for at få udleveret jeres egne data, såfremt I ønsker det.

Støttet af

Masseeksperiment 2021 er støttet af Realdania. Masseeksperiment er en del af Realdania’s samlede indeklimaprojekt. De to tidligere Masseeksperimenter om skolernes indeklima og CO2 i 2009 og 2014 var ligeledes støttet af Realdania.