astra logo hvid

Tilmelding

Deltag i årets Masseeksperiment - Jagten på mikroliv

I første omgang en reservation

Tilmelding til Masseeksperiment er i første omgang blot en reservation af en plads på eksperimentet. Når du udfylder denne reservationsformular, har du sikret dig en plads på Masseeksperimentet. Vi har sendt mail ud til alle der har reserveret en plads 14. september 2022, hvor du kan bekræfte din reservation og lave en bindende tilmelding. Tjek evt. dit spamfilter, hvis ikke du har modtaget mailen.

Et grundeksperiment og et ekstra eksperiment

Masseeksperimentet er fremover som koncept todelt og består af et grundeksperiment, alle elever kan deltage i, og et ekstra eksperiment, som kræver at eleverne har et godt kendskab til og erfaring med undersøgelseskompetencen og/eller teknisk udstyr. I ‘Jagten på mikroliv’ kræver det erfaring med og viden om udarbejdelse af præparater samt stereolupper og mikroskoper at gennemføre ekstra eksperimentet.

Når du tilmelder en klasse, skal du derfor anføre om I kun ønsker at deltage i grundeksperimentet, eller om I også ønsker at deltage I ekstra eksperimentet.

Læs mere om selve eksperimentdesignet her.

Er der udsolgt?

På ‘Jagten på mikroliv’ er der plads til 40.000 elever, svarende til 1.600 klasser. Der er tale om ‘først til mølle’ princippet, og der er lige nu lukket for reservationer. Du kan skrive dig på ventelisten nedenfor, så modtager du en mail, såfremt der bliver plads.

Kan jeg ændre i min reservation?

Ja, du kan sagtens ændre i din reservation. Ved den bindende tilmelding kan du ændre i næsten alle oplysninger, herunder om det er en anden klasse der skal tilmeldes, eller en anden lærer der skal gennemføre eksperimentet.

Reservation til Masseeksperiment
astra girl

Støttet af

Masseeksperiment 2022/2023 er støttet af Villum fonden, 15. Juni Fonden og Aage V. Jensen Naturfond.

Scroll to Top