Tilmelding

Deltag i årets Masseeksperiment

Der er nu lukket for tilmelding til årets Masseeksperiment!

Det er gratis at deltage i Masseeksperiment, og det er muligt for både enkelte klasser, flere klasser, hele skoler eller alle skoler i kommunen at deltage. Deltagelse er ligeledes muligt for ungdomsuddannelser og erhvervsuddannelser.

Det er obligatorisk at gennemføre eksperimentet.

Det er egentlig lokaler du har tilmeldt

Tilmeldingen gælder en klasse eller et hold elever pr. lokale, I gerne vil have med i undersøgelsen. De elever der tilmeldes, skal være elever der normalt benytter lokalet. Det præcise antal elever er ikke afgørende, det kan godt være et cirkatal (da elever jo kan komme til eller stoppe).

Det er den tilmeldte kontaktperson som får tilsendt kittet og mails med jeres deltager ID samt links til koncentrations- og trivselstest.

astra girl

Anonym deltagelse

Ingen skoler nævnes ved navn, og eleverne deltager anonymt. 

Jeres skoles data vil blive en del af de samlede data og en del af resultaterne for undersøgelsen. Det skal dog understreges, at eleverne deltager anonymt i begge test, og ingen skoler bliver nævnt ved navn i resultatrapporten.

Som deltagende skole har I mulighed for at få udleveret jeres egne data, såfremt I ønsker det.

Støttet af

Masseeksperiment 2021 er støttet af Realdania. Masseeksperiment er en del af Realdania’s samlede indeklimaprojekt. De to tidligere Masseeksperimenter om skolernes indeklima og CO2 i 2009 og 2014 var ligeledes støttet af Realdania.