astra logo hvid

Partnere

Realdania logo

Realdania

Masseeksperiment 2021 er støttet af Realdania. Masseeksperiment er en del af Realdania’s samlede indeklimaprojekt. De to tidligere Masseeksperimenter om skolernes indeklima og CO2 i 2009 og 2014 var ligeledes støttet af Realdania. 
Læs mere om Realdania´s projekt ‘Skolernes Indeklima’

Hvordan står det til med indeklimaet i de danske folkeskoler? Det er et centralt spørgsmål for os i Realdania, da vi har fokus på indeklimaet generelt og i særdeleshed på de steder, hvor børn færdes.

Danmarks Tekniske Universitet

Partnere

Professor og sektionsleder Geo Clausen og professor Jørn Toftum fra DTU Byg: Institut for Byggeri og Anlæg står bag Masseeksperiment 2021. De er begge forskere bag Astras to tidligere Masseeksperimenter om indeklima og er spændte på, hvad et tredje eksperiment kan bringe af ny viden.

At arbejde med børn og unges indeklima, er vel nok noget at det mest meningsfyldte forskning. Det er nu tolv år siden Masseeksperiment første gang undersøgte indeklimaet og det bliver spændende at se, om der er sket forbedringer. Resultaterne fra Masseeksperiment giver et enestående situationsbillede af indeklimaet i de danske skoler.

Dansk Center for Undervisningsmiljø

Partnere

Astra har indgået et samarbejde med Dansk Center for Undervisningsmiljø om deres nyudviklede screeningsværktøj af de fysiske rammer på en skole: ‘Indeklima Tjek’. Deltagere i Masseeksperiment 2021 får gratis stillet værktøjet til rådighed i forbindelse med afviklingen af eksperimentet.
Læs mere om værktøjet ‘Indeklima Tjek’ her.

Med app'en 'indeklima-tjek' vil enhver skole kunne kortlægge deres indeklima på een dag, og dermed tage et vigtigt skridt på vej imod et forbedret undervisningsmiljø samt øget trivsel og læring
Fagkonsulent DCUM, Mikkel Windfeld
Scroll to Top