To elever kigger på mos, der vokser på et træ

Tilmelding (Lukket)

Tilmelding til Masseeksperiment 2023 er lukket

Når du er tilmeldt Masseeksperimentet, forpligter du dig til, at eleverne gennemfører eksperimentet og indtaster deres data.

Det er helt centralt for et vellykket eksperiment, at forskerne har et stort datasæt at arbejde med, og det er derfor obligatorisk at gennemføre eksperimentet. Du kan dog afmelde frem til den 1. januar 2023.

astra girl

Et grundeksperiment og et ekstra eksperiment

Masseeksperimentet som koncept er todelt og består af et grundeksperiment, alle elever kan deltage i, og et ekstra eksperiment, som kræver, at eleverne har et godt kendskab til og erfaring med undersøgelseskompetencen og/eller teknisk udstyr.

I ‘Jagten på mikroliv’ kræver det erfaring med og viden om udarbejdelse af præparater samt stereolupper og mikroskoper at gennemføre ekstraeksperimentet.

Når du tilmelder en klasse, skal du derfor anføre, om I kun ønsker at deltage i grundeksperimentet, eller om I også ønsker at deltage i ekstraeksperimentet.

Læs mere om selve eksperimentdesignet.

astra girl

Støttet af

Masseeksperiment 2022/2023 er støttet af Villum fonden, 15. Juni Fonden, Friluftsrådet, Nordea-fonden og Aage V. Jensen Naturfond.

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende undervisning i naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content