Kom godt i gang

Få styr på alt det praktiske - og kom godt i gang med Masseeksperiment 2021

Målgrupper

Masseeksperiment 2021 om indeklima og trivsel er målrettet alle elever fra 3. klasse til 3.g.
Det kan dog variere, hvilke målgrupper eksperimentet er særligt oplagt for afhængig af årets forskningsemne.

Deltagelse er gratis - men forpligter

Deltagelse i Masseeksperiment er gratis. Når du er tilmeldt Masseeksperiment, forpligter du dig til, at eleverne gennemfører eksperimentet og indtaster jeres data. Det er helt centralt for et vellykket eksperiment, at forskerne har et stort datasæt at arbejde med, og det er derfor obligatorisk at gennemføre eksperimentet. Du kan dog afmelde frem til den 1. juli 2021.

Vigtige datoer

Tilmelding til eksperimentet åbner den 12. april 2021, og selve eksperimentet skal gennemføres i uge 44, 45 eller 46. For andre relevante datoer se tidslinjen.

 

Tilmelding Tidslinje
astra girl

Esther Vyff Balslev Petersen, formand for Danske Skolelever:

Undervisningsmiljøet er et af de grundlæggende byggesten for den gode skoledag -en skoledag, som netop eleverne er eksperter i. Derfor er det vigtigt at alle skoler får valgt, uddannet og aktiveret undervisningsmiljørepræsentanter blandt eleverne. Vi er sikre på at masseksperimentet kan være en start på en interesse i, og et engagement for indeklimaet og undervisningsmiljøet.

Kontakt Masseeksperiment teamet

Lene Christensen

Specialkonsulent

Lene er programleder for Masseeksperiment og projektleder for Testoteket. Derudover arbejder Lene med didaktik i Naturvidenskabsfestival og Unge Forskere og på tværs af Astra.

Susanne Armand

Projektkoordinator

Susanne er koordinator i Naturvidenskabsfestival og arbejder særligt med Masseeksperiment, årets festivalforsøg og festivalens spor på Big Bang konferencen.