DCUM præsenterer deres del af Masseeksperiment 2021
  • IK-tjek

IK-tjek

Ny app kan kortlægge skolens indeklima

Videoen ovenfor præsenterer værktøjet 'IK-Tjek'. Ved brug af den simple app IK-Tjek kan elever på 15 minutter screene et undervisningslokale, få målinger for indeklimaet og finde eventuelle løsningsforslag.  IK-Tjek er perfekt at anvende i kombination med de punktmålinger, I laver med Masseeksperiment.

Med app’en IK-tjek kan I på kort tid kortlægge skolens indeklima og samtidig få forslag til, hvordan I kan arbejde med indeklimaet. IK-tjek kræver ingen forkundskaber at bruge, og elever fra 6. klasse vil med en tablet og en internetforbindelse på få timer kunne kortlægge indeklimaet i alle skolens lokaler.

Det gratis at benytte IK-Tjek, men I skal downloade appen, og oprette skolen. Det gør I på linket her: Tilmeld jer, og læs mere om IK-Tjek her.

astra girl

Få overblik og konkrete handlemuligheder

På baggrund af kortlægningen udarbejder IK-tjek automatisk et overblik og en rapport med konkrete løsningsforslag, vejledning og gode råd til indeklimaforbedringer de steder, hvor skolen er udfordret. IK-tjek er perfekt at anvende i kombination med de punktmålinger, I laver med Masseeksperiment.

IK-tjek er udviklet af Dansk Center for Undervisningsmiljø.

Resultaterne fra screeningen er ikke en del af selve Masseeksperimentet, men et tilbud til jer om at få et fuldstændigt overblik over skolens lokaler.

Læs mere om app’en Indeklima Tjek. Hent også DCUM's præsentation af Indeklima Tjek. 

astra girl

Modtag Astras nyhedsbrev

Vi inspirerer dig, der inspirerer! Med gode idéer, ny viden og inspiration til hvordan du kan skabe engagerende undervisning i naturfagsundervisning af høj kvalitet.

Skip to content