astra logo hvid

Astra undervisningsmaterialer

Hvert år udvikler Astra undervisningsmaterialer, der er tilknyttet Masseeksperimentet. Materialerne er tænkt som inspiration til jeres undervisning, hvor I gennemfører Masseeksperiment som aktivitet, samtidig med at I gennemfører undervisning, der er aktuelt i forhold til Fælles Mål eller Kernestof –  i 2021 med udgangspunkt i indeklima.

Derudover har vi indgået et samarbejde med eksterne aktører om deres undervisningsmaterialer. Her finder du en række aktiviter til alle klassetrin. Læs mere om de eksterne materialer her.

Få inspiration til, hvordan I kan inddrage Masseeksperiment i undervisningen, herunder praksiseksempler på, hvordan andre skoler har benyttet Masseeksperiment i undervisningen eller som ‘løftestang’ for progressionsarbejdet i naturvidenskabelig arbejdsmetode her.

astra girl

Da Masseeksperiment altid er en naturvidenskabelig aktivitet med fokus på den naturvidenskabelig metode, autentisk problemstilling og elevinvolvering, giver det mening at inddrage aktiviteten i et helt forløb, som rulles ud i den naturfaglige eller naturvidenskabelige undervisning.
Programleder for Masseeksperimentet, Lene Christensen
Scroll to Top